De unieke succesformule van Luxestate? Die is gestoeld op een combinatie van integriteit, expertise en transparantie. En een perfecte match van vraag en aanbod. Het resultaat: succesvolle transacties die iedereen tevredenstellen.

INNOVATIEVE AANPAK

Bent u klaar om kennis te maken met de innovatieve aanpak van Luxestate?
Hieronder geven we u een voorproefje van wat u mag verwachten.

Professionele foto’s

Mensen zijn visueel ingesteld, dus is het een kwestie van hen verliefd te laten worden op uw woning. Precies daarom werken we bij elke verkoop met een professionele fotograaf, die 360 graden foto’s neemt van uw woonst. Resultaat: kandidaat-kopers krijgen een realistisch beeld van uw woning en weten wat ze kunnen verwachten. Wat ook in úw voordeel werkt.

Digitaal grondplan

Standaard maken we een digitaal grondplan met foto’s van uw huis, appartement of villa. Inclusief audio commentaar, die een extra woordje uitleg geeft over uw pand. Kortom: de manier bij uitstek om een eerste goede indruk na te laten bij geïnteresseerden!

3D-visualisatie

En wat als u nóg een stapje verder ging om uw kandidaat-kopers te overtuigen? U raadt het misschien al: onze dienstverlening omvat ook 3D-visualisatie. Daarmee laat u geïnteresseerde kandidaten van ruimte naar ruimte gaan om beter kennis te maken met de woonst in kwestie. Een nog concreter én extra aantrekkelijk beeld van uw woning, dus!

Meer weten over hoe u met onze innovatieve aanpak uw woning in de kijker kunt zetten? Ontdek de mogelijkheden en contacteer ons vandaag nog!

MISSIE

Luxestate streeft ernaar u te begeleiden van a tot z, en gaat voor niets minder dan duurzame langetermijnrelaties. Dankzij een groot netwerk van potentiële kopers hebben we doorheen de jaren dan ook een mooie voorsprong en meerwaarde opgebouwd. Zo ook ons motto: “er zijn veel spelers op de markt, maar slechts een daarvan kan de beste zijn”.

Reggy Palemans

Stichter en bedrijfsleider van de onderneming Luxestate. Onderlegt het dagelijks bestuur van dit professioneel vastgoedkantoor, om verder aan de toekomst te bouwen.

 

Vind ons in de app store